Details

Donderdag 20 januari 2022 tussen 20:00 en 21:00
Over 43 uur

Hé, doe je ook mee?! 

voor (oud) cliënten  

 donderdag 20 januari 2022   van 20.00 tot 21.00 uur  |  online

Samen met onze cliëntenraad organiseren we een online achterbanraadpleging voor (oud) cliënten van MEE De Meent Groep. Het wordt een gezellig uurtje met een hapje, drankje, informatie én theater. Mét een serieuze toon. Eigenlijk een goed gesprek in een gezellige sfeer. We willen weten hoe het met onze cliënten gaat. Waar hebben zij door hun beperking allemaal mee te maken. Hun ervaring is belangrijk voor ons. Zo kunnen we kijken hoe we meedoen nog beter mogelijk kunnen maken. Het is gelijk ook weer ‘n goed moment om MEE en de cliëntenraad op de kaart te zetten.

Wij maken er een fantastische bijeenkomst van! Het liefst voor zo veel mogelijk (oud) cliënten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want jíj hebt het contact met cliënten. Help mee en nodig je (oud) cliënten persoonlijk uit om mee te doen. Het kost niets en ze krijgen vooraf een leuk pakketje thuisgestuurd met wat lekkers voor tijdens de bijeenkomst. Als elke collega voor 1 aanmelding zorgt, dan wordt het een groot succes!


uitnodiging-hé-doe-jij-ook-mee-20-01-2022.pdf

Over de organisator

MEE De Meent Groep (Regio Land van Cuijk)
“Wij van MEE De Meent Groep, zijn ervan overtuigd dat iedereen mee moet kunnen doen. Al 100 jaar zijn we dé onafhankelijke cliëntonderste...... Lees meer