Digitale Cafe Brein bijeenkomst 21-6-2021

Cafe Brein

Details
Maandag 21 juni 2021 tussen 19:30 en 21:00
Afgelopen

Op 21-6 organiseren we weer een cafe Brein bijeenkomst. In deze bijeenkomst komt Ergotherapeut Justy Schaap informatie geven over wat Sensorische informatieverwerkingstherapie kan betekenen voor mensen met NAH. Mensen met Nah hebben vaak last van prikkelverwerking. Prikkels komen harder binnen en kunnen lichamelijke of emotionele klachten veroorzaken. https://ergotherapiedeverandering.nl/hoogsensitiviteit/

flyer cafe brein juni 2021.doc

Ook zal Harm Wijnhoven namens de Breinlijn uitleg geven wat de Breinlijn voor u en uw naasten en professionals kan betekenen. 

Breinlijn is een gratis landelijk loket waar je terecht kunt met alle vragen over hersenletsel. Een hersenletsel deskundige in jouw regio verwijst je naar passende zorg en ondersteuning.

https://www.breinlijn.nl/

De digitale bijeenkomst kun je vanuit thuis volgen.

De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Deelname is gratis.  aanmelden kan via onderstaande link: https://biblioplus.op-shop.nl/4792/caf-brein/21-06-2021  voor 18 juni 2021 opgeven. Een andere manier om er te komen is door te gaan naar www.biblioplus.nl/agenda en dan zoeken op café brein. 

 

Over de organisator
Cafe Brein
Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun partners. Ook andere belangstellende als familielede...... Lees meer